Ympäristöystävällinen taloyhtiö

Viherpihan kestävä Aarre

Niittykumpuun valmistuva Aarre ei himmene vuosien vieriessä. Aarteen suunnittelua ohjaa ympäristöystävällisyys: rakentamisessa talolle tavoitellaan tavanomaista parempaa energialuokkaa ja taloa rakennetaan huomioiden LEED GOLD -ympäristöserfikaatin asettamat vaatimukset. Myös taloyhtiön lämmitysmuoto ja sähköistys suunnitellaan ekologisuus edellä. Aarteen kestävät ratkaisut varmistavat, että arki toimii hämmästyttävän hyvin pitkälle tulevaisuuteen.

Rakennusvaihe

Ekologisen rakentamisen edelläkävijä

Vihreys on meille sanojen sijaan oikeita tekoja ekologisemman asumisen puolesta. Aarre rakennetaan vihreän sähkön voimalla ja sen perustuksissa käytetään osittain vähähiilistä betonia. Työmaa lämpiää älykkään, lämmitysenergian kulutusta optimoivan lämmitysjärjestelmän avulla. Valmistumisen jälkeen osa taloyhtiön kiinteistösähköstä tuotetaan rakennuksen katolle asennettavilla aurinkopaneeleilla. Myös Aarteen vesikalusteet ja kodinkoneet ovat vettä ja energiaa säästäviä malleja.

Pysäköintivaihtoehdot

Autopaikka korttelin hallista

Omalle menopelille on vuokrattavissa paikka korttelin parkkihallista, missä myös sähköautot saavat virtansa latauspisteistä. Parkkihalli ei ole lämmin, mutta säästää sinut lumitöiltä talvisin. Fillarin saat kätevästi säilöön pihan pyörävarastoon, jonka ovelle voit ajaa suoraan. Unohda siis pyörän kanniskelu kellarivarastoon!

Piha

Asukkaiden yhteinen piha

Korttelin viherkatot maisemoivat ympäristöä ainutlaatuisesti, kaupunki-ilmaa samalla parantaen. Viherpeukalot pääsevät toteuttamaan itseään taloyhtiön viljelylaatikoiden parissa. Aarteen pihalla riittää muutakin puuhailtavaa ja tilaa rennolle yhdessäololle. Pihapeleille on varattu tilaa suojaisan sisäpihan keskeltä, ja Aarteen pienemmät asukkaat viihtyvät myös pihan keinuissa.

Rona Pomoell
kiinteistönvälittäjä LKV, partner

040 515 4747
rona@bo.fi

Rona Pomoell

Christina Tapojärvi
kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, sisustusstailaaja, partner

044 977 7764
christina@bo.fi

Christina Tapojärvi

NREP

Haluamme tarjota vaalimisen arvoisia koteja

Mielestämme suomalainen asuntorakentaminen on kaavoihinsa kangistunutta, joten uuden asunnon ostajat joutuvat tinkimään aivan liikaa unelmistaan. Niinpä me haluamme ravistella koko toimialaa ja tehdä asiat fiksummin, rohkeammin ja ekologisemmin. Siten voimme tehdä asunnon omistamisesta ja ostamisesta maailman parhaan kokemuksen. Viherpihan Aarteeseen kiteytyy koko filosofiamme: tarjoamme sinulle laadukkaan, toimivan ja viihtyisän kodin fiksulla investoinnilla.

terv. Lotta ja NREP-tiimi

Lue lisää NREP:stä