Niittykumpu asuinalueena

Kodikkaampaa ja kätevämpää kotipaikkaa saa hakea

Asuinalue tarjoaa kaikkea sopivassa suhteessa: rauhallisen naapuruston leppoisuutta, kattavia palveluita ja lyömättömät liikenneyhteydet. Vaivattomuutta arvostavalle asukkaalle sijainti on kerrassaan ihanteellinen: Niittykummun asukas on samaan aikaan kaupungin palvelujen äärellä, melkein merenrannassa, Tapiolan urheilukeskuksen kupeessa, luonnon siimeksessä ja metron myötä lähestulkoon Stadissa.

Niittykumpu kasvaa kohisten

Niittykumpu on kaakkois-Espoon nouseva tähti. Asuinalueen asukasmäärän odotetaan nousevan nykyisestä noin viidestätuhannesta 12 000 asukkaaseen. Alueelle on rakenteilla muun muassa uusi päiväkoti ja asukkaiden yhteinen toriaukio. Koti Niittykummussa kasvattaa arvoaan, kun alueen palvelut ja viihtyisyys paranevat entisestään.

Naapuruston ykköskohteet

Joko tunnet nämä naapuruston parhaat paikat?

urheilupuisto
Tapiolan
urheilupuistoon
treenaamaan
10 min pyöräillen
auringonotto
Toppelundin
tai Haukilahden uimarannalle auringonottoon
15 min pyöräillen
shoppailu
Isoon Omenaan
shoppailemaan
2 min metrolla
luonto
Laajalahden
luonnonsuojelualueelle rentoutumaan
15 min pyöräillen
rantaraitti
Espoon rantaraitille
10 min pyöräillen
helsinki
Stadin ytimeen
20 min metrolla
skeittilauta
Niittykummun
skeittipuistoon
10 min kävellen
koulupaivakoti
2 koulua ja
3 päiväkotia 15 min
kävelymatkan säteellä

Niittykummun palvelut

Mitä lähempänä, sen parempi

Viherpihan Aarre sijaitsee lähes vastapäätä Niittykummun metroasemaa ja sen yhteydessä sijaitsevan kauppakeskus Niityn palveluja. Ostoskasseja ei tarvitse isoista ruokakaupoista kantaa kuin 250 metriä. Mikäli et löydä jotain lähiostoskeskuksesta, metrolla hurautat Ainoaan tai Isoon Omenaan vain muutamassa minuutissa.

Lähiympäristöstä löytyy peräti kolme päiväkotia ja kaksi koulua. Aalto Yliopiston kampuksellekaan ei mene metrolla kuin viitisen minuuttia, ja kaikki Tapiolan keskuksen palvelutkin tavoitat 10 minuutissa. Terveysasemalle tai kirjastoon pääsee muutamassa minuutissa Isoon Omenaan tai Tapiolaan. Palveluiden läheisyys tekee autottoman elämän helpoksi, eikä talvellakaan tarvitse loskassa tarpoa päästäkseen minne haluaa.

Urheilun ystävälle Niittykummun seutu tarjoaa kattavat harrastusmahdollisuudet. Tapiolan Esport Center on vartin kävelymatkan päässä ja Espoon keskuspuiston loputtomat lenkkipolut avautuvat viiden kilometrin päässä. Talvisin hiihtämään pääsee Tontunmäen niityllä sekä Tapiolan Silkkiniityllä.

Liikenneyhteydet

Erinomaiset yhteydet helpottavat elämää

Julkiset liikenneyhteydet
Kun metroasema on lähes kotiovella, on kaupunki avoinna. Oranssi juna vie Helsingin rautatieasemalle reilussa parissakymmenessä minuutissa. Leppävaaraan ja junaradan varteen taas pääsee bussin kyydissä samassa ajassa. Busseja kulkee metroaseman läheisyydestä tiuhaan tahtiin, joten kotiin pääset vuorokaudenajasta riippumatta.

Polkupyörällä
Kesäisin voit ottaa allesi HSL:n kaupunkipyörän Niittykummun metroasemalta. Espoon rantaraitin idyllisiin maisemiin polkee vain vartissa ja Ruoholahden tavoittaa alle puolessa tunnissa.

Omalla autolla
Niittykummusta on helppo lähteä autoilemaan niin itään kuin länteen, pohjoiseen kuin etelään. Olitpa sitten menossa Hankoon, Turkuun, Helsinkiin tai Kehä I:stä pitkin nelostielle, matka on täydessä vauhdissa heti kotipihan jätettyäsi.

Rona Pomoell
kiinteistönvälittäjä LKV, partner

040 515 4747
rona@bo.fi

Rona Pomoell

Christina Tapojärvi
kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, sisustusstailaaja, partner

044 977 7764
christina@bo.fi

Christina Tapojärvi